EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

ŞOC – S-a găsit bărbatul care o REFUZĂ pe Oana Zăvoranu. Jurnalistul din Turda NU O VREA!

De News Cluj
In News
17 iunie 2014
0 Comentarii

Beniamin CioantaDupă ce ieri presa naţională anunţa cu surle şi trâmbiţe posibila idilă dintre Oana Zăvoranu şi un jurnalist din Turda, totul pare să fie un fiasco. Jurnalistul nu o doreşte pe Zăvoranca, ba mai mult, vrea să stea cât mai departe de ea. Oana a recunoscut în faţa jurnaliştilor că i-a picat cu tronc gazetarul, care este într-o relaţie.

Beniamin Cioantă este numele bărbatului din Turda la care pofteşte Zăvoranca. Apropiaţi ai lui Beni susţin că acesta nu este interesat de ea. Diferenţa de vârstă între Oana şi Beni este de 14 ani.

„Beni nu este interesat de Zăvoranca. Deşi ar fi o rampă bună de lansare pentru el, aşa ceva nu se va întâmplă. Beni nu doreşte să se lanseze pe spatele unei persoane publice, niciodată. El este un om liniştit, are iubita şi le merge foarte bine cu viaţă liniştită pe care o au. Oana să-şi găsească în altă parte”, au spus apropiaţii jurnalistului din Turda, pentru NewsCluj.ro.

Beniamin Cioantă este din Turda, dar s-a mutat la Bucureşti, unde lucrează ca şi redactor la ziarul Ring. Prietenii lui Beni spun că acesta îşi doreşte să se întoarcă la Cluj-Napoca pentru a-şi continua cariera.

oana_zavoranu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org