EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Sorin Seleșiu, capul din MAFIA CĂRNII, dar și a ŢEPELOR din construcții. 100 de familii din Florești riscă evacuarea

De News Cluj
In Justiţie
21 martie 2014
0 Comentarii

Peste 100 de familii din Florești s-ar putea trezi evacuați din locuințe ca urmare a unui tun imobiliar dat de Sorin Seleșiu, patronul carmanegeriei Michelangelo, arestat acum în dosarul cărnii alterate.

muzeul_apei_floresti”Noi, alaturi de alti 100 locatari (4 blocuri din Floresti, jud. Cluj, Str. Muzeul Apei 22-28), riscam sa fim executati silit din locuinte de catre banca (atentie! multe locuinte achitate integral!), din cauza unor nereguli legate de lipsa actelor de intabulare.

Povestea e lunga si complicata, dureaza de 6-7 ani (in care am fost dusi cu zaharelul), insa din cauza faptului ca acum, unul dintre proprietari, si anume Selesiu Sorin, a fost arestat in dosarul „Mafia carnii”, am pornit o serie de investigatii, din care s-a aflat ca e implicat si fostul Ministru Valentin Soneriu ( 31 ani- proprietarul firmei constructoare a blocurilor CARMCONSTRUCT)”, ne-a relatat locatara de pe Muzeul Apei.

Locatarii blocurilor se vor întâlni pentru a discuta pașii care trebuie urmați. ”E o datorie de ordinul sutelor de mii de euro, pe care cel mai probabil e necesar s-o achitam noi bancii pentru a nu incepe LICITATIA de vanzare si ulterior executarea silita… Acum se discuta cu avocati / notari / banci, pentru gasirea unei solutii”, a mai spus clujeaca.

Sorin Seleșiu a început să construiască în 2007, în zona Muzeului Apei. Oamenii au protestat la scurt timp după finalizarea blocurilor, reclamând faptul că Seleșiu vrea să facă o mansardare, dar și condițiile în care au fost predate apartamentele. Tot de atunci locatarii reclamau că locuințele nu au fost întabulate. Prefectul Clujului de la acea dată, Călin Platon, a făcut un control soldat cu o amendă de 3.000 de lei, scrie stiridecluj.ro

De atunci s-au scurs 6 ani și lucrurile nu s-au schimbat. Locuințele nu au putut fi întabulate pentru că Seleșiu a ipotecat terenul de sub blocuri pentru a obține un credit bancar.

Sorin Seleșiu a fost acum arestat în dosarul privind carea alterată vâdută prin carmangeria Michelangelo. Procurorii DIICOT au aunțat că a fost instituit sechestru asigurator pe averea celor implicați, petru recuperarea prejudiciului uriaș, precizeaza sursa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org