EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Spărgători de locuinţe prinşi de poliţişti după ultimul atac. Vezi unde acţionau!

De News Cluj
In News
29 aprilie 2014
1 Comentariu

jafPoliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, Secţia 3 Poliţie, au identificat doi bărbaţi în vârstă de 26, respectiv 28 de ani, din Cluj-Napoca şi Huedin, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de ,,furt calificat”.

În urma verificărilor s-a stabilit faptul că, în perioada 31.03 – 09.04.2014, cei doi bărbaţi ar fi pătruns, fără drept, într-un imobil de pe strada Iosif Vulcan din Cluj-Napoca, de unde ar fi sustras tablouri, tacâmuri din argint şi inox, precum şi alte bunuri, cauzând un prejudiciul de aproximativ 25.000 de lei.

De asemenea, la data de 8 aprilie a.c., în intervalul orar 21:30-22:00, cei doi ar fi pătruns, prin escaladare şi forţarea unui geam, într-un imobil situat pe strada Andrei Mureşanu din Cluj-Napoca.

În acest caz, bărbaţii au părăsit locuinţa, fără a sustrage bunuri, întrucât au fost suprinşi de senzorii sistemului de alarmă.
Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,furt calificat”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org