EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

START la „Mândria Clujului”! Astăzi puteţi să o vedeţi pe FOCOASA Maria Taficiuc

De News Cluj
In News
5 mai 2014
4 Comentarii

Maria Taficiuc--www.NewsCluj.roPrima clujeancă a spart gheaţa! Începând cu data de 12.05.2014 puteţi începe să votaţi cele 7 concurente ale săptămânii. Până atunci, câte una va fi prezentată pe zi.

Astfel, concurentele din prezentarea pe săptămâna aceasta vor putea fi votate săptămâna următoare.

Dacă la finalul săptămânii de vot concurenta va aduna cele mai multe voturi din partea dumneavoastră va fi desemnată „Clujeanca Săptămânii” şi va primi cadou un parfum de la Bargello Perfumes Cluj-Napoca, dar şi o diplomă. Titlul de „Clujeancă Săptămânii” califică concurenta în finala competiţiei pentru „Mândria Clujului”, unde are şansa de a câştiga o excursie pentru două persoane, dar şi alte premii.

Maria Taficiuc are 21 de ani şi este studentă în anul II la Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării, departamentul de Ştiinţe Politice. Aceasta locuieşte în Cluj Napoca.

„Am ales să particip la acest concurs întrucât consider că îndeplinesc ceea ce clujenilor le place; sunt o persoană sociabilă, deschisă spre noutăţi, ambiţioasă, iubesc teatrul, muzica, plimbările şi îmi conturez principiile în funcţie de schimbările din societate. Tocmai de aceea urmez şi Facultatea de Ştiinţe Politice, pentru a schimba concepţiile existente legate de sfera politică. De altfel, acesta este unul dintre visele mele: să ajung într-o postură în care să pot schimba înspre bine situaţia românilor. Şi de unde să vină această schimbare dacă nu de la Cluj? Sunt mândră că sunt clujeancă şi cred că acest oraş are multe de oferit tuturor”, ne-a scris Maria  în e-mailul trimis redacţiei.

Pe Maria o puteţi vota începând cu 12 mai 2014, când vor fi afişate toate cele 7 concurente ale săptămânii ce vor fi prezentate în această săptămână.

Dacă şi tu vrei să fii „Mândria Clujului”, trimite-ne trei fotografii cu tine, în orice ipostază şi întri în cursa săptămânală pentru „Clujeancă Săptămânii”, iar dacă eşti votată, poţi ajunge în finala „Mândria Clujului. Aşteptăm pozele tale împreună cu o descriere pe adresa de e-mail [email protected]

Maria Taficiuc-www.NewsCluj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org