EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

SUICIDE SILENCE și Diamonds Are Forever fac show luni, în Cluj!

De
In Cultură
24 iulie 2015
0 Comentarii

11235283_1455902541382216_901230545532328047_nMulte din cele mai mari opere de artă din istorie s-au născut din dezolarea şi deznădejdea creatorilor, iar “You Can’t Stop Me”, al celor de la Suicide Silence nu e o excepţie.
Trupa care a supravieţuit împreună peste o decadă de metale de categorie grea a reuşit să sculpteze şi să conducă genul cunoscut prea bine ca “deathcore”, la fel cum Morbid Angel a devenit sinonim cu death metal sau Korn cu nü-metal.

Albumul “You Can’t Stop Me” a însemnat, pe de o parte, introducerea vocalistului Hernan “Eddie” Hermida dar şi celebrarea fraternităţii pe care trupa a împărtăşit-o cu predecesorul lui Hermida, Mitch, care a decedat într-un accident de motocicletă în 2012. Noul Suicide Silence şi-a făcut debutul la Soundwave în 2014, făcând parte dintr-un lineup memorabil, ce a inclus nume ca Green Day, Avenged Sevenfold, Mastodon şi mulţi alţii.

Multe trupe declară că cel mai recent album al lor e şi cel mai bun. Suicide Silence au declarat însă că “You Can’t Stop Me” e cel mai furtunos şi cel mai important release în momentul de faţă. E un album pentru care au luptat şi, în consecinţă, TREBUIE ascultat. Dacă o trupă de metal poate învinge o tragedie într-un mod atât de triumfător, atunci cu siguranţă există speranţă pentru noi toţi.

Pe Suicide Silence îi vom asculta live la Cluj-Napoca, pe 27 iulie, în The Shelter, într-un show la fel de furtunos ca povestea şi sound-ul trupei.

Bilete:
Un număr limitat de 300 de bilete vor fi disponibile pentru acest eveniment.
Primele 100 de bilete costa 60 RON, urmatoarele 100 de bilete costa 70 RON si se pot procura doar online de pe:
http://biletmaster.ro/ron/Event/47001945/Suicide-Silence , iar ultimele 100 de bilete vor costa 80 RON si se vor putea procura online de pe site-ul de mai sus sau din The Shelter. Piata Unirii, no. 25, Cluj-Napoca.

powered by DISPERSIE#Răspândim Idei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org