EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

SURSE: Mihai Seplecan, viitorul preşedinte interimar al CJ Cluj!

De NewsCluj.ro
In Politic
31 mai 2014
0 Comentarii

mihai-seplecanLiberalul Mihai Seplecan ar putea fi viitorul preşedinte interimar al Consiliului Judeţean Cluj, după ce Horea Uioreanu va fi suspendat din funcţie, conform legii, fiind arestat preventiv.

În cursul zilei de azi a avut loc o întâlnire între PDL şi PNL, în cadrul căreia au decis punerea în practică a alianţei PNL-PDL la nivelul Consiliului Judeţean, cu scopul înlăturării din funcţia de vicepreşedinte a social-democratului Ioan Oleleu.

Astfel, conform unor surse democrat-liberale, PDL-ul l-ar prefera pentru colaborare pe consilierul judeţean Mihai Seplecan. Pe de altă parte, PDL-ul ar urma să-şi promoveze un om în funcţia de vicepreşedinte, în timp ce locul ocupat de UDMR va rămâne neatins, alianţa vizând şi o colaborare cu UDMR.

Iniţial, Mihai Seplecan nu a putut fi contactat, pentru a confirma dacă numele său este sau nu „în cărţi”, însă în cele din urmă a răspuns la telefon,motivând că abia acum s-a întors în ţară.

„Mâine este o Delegaţie Permanentă a PNL Cluj, la Casa de Cultură, de la ora 9.30 şi atunci se va stabili cine va fi consilierul judeţean liberal care va fi propulsat spre funcţia de preşedinte interimar al CJ Cluj. Faptul că cei de la PDL m-ar prefera într-o viitoare colaborare mă onorează, dar nu pot să copmentez mai mult până când conducerea partidului nu va lua o decizie în acest sens”, a comentat Mihai Seplecan.

Întrebat dacă are sau nu susţinerea senatorului Marius Nicoară, considerat a fi „greul” PNL Cluj, după ce Horea Uioreanu a fost arestat prevebntiv, Mihai Seplecan a precizat că „am susţinerea lui Marius Nicoară, în acest sens”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org