EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

SUSPECT – 150 de animale carbonizate într-un incendiu izbucnit la o fermă din Turda. Poliţia face verificări !

De News Cluj
In Actual
24 martie 2014
0 Comentarii

Incendiu_ferma_TurdaUn incendiu a izbucnit, duminică seara, la o proprietate aflată pe strada Salinelor FN din Turda. Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Avram Iancu” al Județului Cluj, prin detașamentul de pompieri din Turda a intervenit la fața locului cu autospecială de apă și spumă, scrie TurdaNEWS.net

Focul s-a manifestat violent la un saivan de animale, dar a cuprins și o baracă și o parte din locuința proprietarului.

Cauza incendiului este în curs de cercetare, iar specialiștii ISU nu au dorit să facă speculații cu privire la motivația izbucnirii incendiului. Totuși, nu este exclusă ipoteza ca focul să fi fost pus intenționat!

„Poliţia a fost sesizată la data de 23 martie, în jurul orei 23:10, cu privire la un incendiu izbucnit pe strada Salinelor din Turda. În baza aspectelor constatate de pompieri, în cauza se efectuează verificări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere. Valoarea estimativă a pagubelor este de aproximativ 20.000 de lei. Poliţiştii continuă cercetările pentru a identifica cauzele generatoare ale incendiului” , a declarat pentru NEWS CLUJ, Simona Virci, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj.

Locotenentul Biriș Andrei, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, a declarat pentru TurdaNews că nu stingerea incendiului în sine a pus probleme, ci evacuarea animalelor aflate în saivan. Cu toate acestea au fost 60 de porci și 80 de găini care au murit în incendiu, nu s-au înregistrat victime umane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org