EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Sute de maşini controlate şi zeci de sancţiuni aplicate într-o singură zi

De News Cluj
In Actual
23 februarie 2014
0 Comentarii

Zeci de şoferi din judeţul Cluj au fost sancţionaţi de poliţiştii clujeni pentru abateri în trafic. Oamenii legii au organizat acţiuni de prevenire iar într-o singură zi sute de maşini au fost verificate şi zeci de sancţiuni acordate şoferilor care au fost prinsi că încalcă regulile privind circulaţia pe drumurile publice.

control_in_traficÎn vederea reducerii numărului de accidente de circulaţie şi asigurării unui trafic rutier în siguranţă, în 21 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au desfăşurat o acţiune pe raza municipiului Cluj-Napoca.

În timpul acţiunii au fost aplicate 87 sancţiuni contravenţionale conform O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, republicată, 6 sancţiuni fiind aplicate pentru nerespectarea regulilor privind acordarea de prioritate pietonilor, 16 sancţiuni pentru nerespectarea regimului legal al vitezei, 13 sancţiuni pentru traversări neregulamentare, 3 sancţiuni pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, 49 sancţiuni pentru alte abateri. Valoarea totală a sancţiunilor aplicate fiind de aproximativ 11.300 lei.

De asemenea, politistii au reţinut 11 permise de conducere, dintre care 6 pentru neacordarea de prioritate pietonilor, 3 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, 2 pentru alte abateri, iar pentru defecţiuni tehnice constatate a fost reţinut 1 certificat de înmatriculare.Poliţiştii vor continua acţiunile în scopul creşterii gradului de siguranţă publică a cetăţenilor.

actiune_politia_rutiera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org