EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Tâlhar PERICULOS, prins la Cluj-Napoca! Le punea victimelor mâna la gură

De News Cluj
In News
26 august 2014
0 Comentarii

retinutPoliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, cu sprijinul Serviciului de Operaţiuni Speciale Cluj, au depistat un tânăr de 19 ani, din Cluj-Napoca, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de ,,furt” şi ,,tâlhărie”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

În fapt, la data de 15 august, în jurul orei 19:50, în timp ce se afla pe strada Teodor Mihali din Cluj-Napoca, tânărul ar fi deposedat o femeie, prin smulgere, de telefonul mobil, după care ar fi fugit, cauzând un prejudiciu în valoare de aproximativ 1.000 de lei.

Femeia a relatat organelor de poliţie faptul că bărbatul ar fi prins-o din spate cu o mână, acoperindu-i gura, iar cu cealaltă i-ar fi smuls telefonul din mână.

În aceeaşi zi, pe o alee care face legătura dintre strada Alexandru Vaida Voievod şi strada Unirii din Cluj-Napoca, tânărul ar fi deposedat o altă femeie de telefonul mobil, prin smulgere, cauzând un prejudiciu în valoare de circa 1.400 de lei.
În baza probatoriului administrat în cauză, s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de tânărul de 19 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de ,,tâlhărie” şi ,,furt”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţişti, acesta fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Cluj.

Acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, cu propunere arestare preventivă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org