EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Tânără BĂTUTĂ şi OBLIGATĂ să se PROSTITUEZE în judeţul Cluj, eliberată de poliţişti

De News Cluj
In News
12 iunie 2014
1 Comentariu

prostituataO tânără de 23 de ani din judeţul Sălaj, a scăpat cu viaţă, după ce poliţiştii au salvat-o de cel mai mare calvar al vieţii ei. Un proxenet cu cinci ani mai mare din Dej o ţinea captivă pe tânără, o bătea şi o obliga să se prostitueze, iar toţi banii ajungeau în buzunarul lui. Doi ani a stat fata sub teroarea proxenetului.

Poliţiştii clujeni au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 28 de ani din Dej, bănuit că ar fi constrâns o femeie să practice prostituţia, însuşindu-şi sumele de bani obţinute de către aceasta.

Poliţişti de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Dej, în urma investigaţiilor efectuate, au identificat un bărbat de 28 de ani care, în perioada august 2012 – iunie 2014, a constrâns o femeie de 23 de ani să practice prostituţia pe raza municipiului Dej.

Acesta îşi însuşea ulterior sumele de bani obţinute de către femeia de 23 de ani din judeţul Sălaj.

Documentarea activităţii infracţionale s-a realizat cu sprijinul Serviciului de Operaţiuni Speciale Cluj.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „proxenetism”, faptă prevăzută de Codul penal, urmând a fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii în vederea documentării întregii activităţii infracţionale a bărbatului şi luarea măsurilor legale care se impun.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org