EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Târgul de Turism Touristica revine la Polus Center

De NewsCluj.ro
In Actual
19 noiembrie 2014
0 Comentarii

targ-turism

Clujenii sunt așteptați weekendul acesta la Polus să își pregătească planurile de concediu. Cea de-a 11-a ediţie a Târgului de Turism Touristica dă startul vacanţelor de iarnă și a reducerilor pentru vara 2015.

În perioada 21-23 noiembrie 2014, clienții centrului comercial din inima Transilvaniei vor putea profita de ofertele speciale pentru vacanţa de Revelion, excursii la munte, ski, sau excursii exotice, la cele mai bune preţuri, cu reduceri de până la 35%. În funcţie de oferta agenţiilor reducerile pot depăşi chiar şi 35% la rezervările pe loc.

Cea de-a 11-a ediţie a Târgului de Turism Touristica aduce agenții de turism, reprezentanțe turistice, hoteluri și publicații de profil, ce au pregătit o gamă largă de oferte turistice menite să satisfacă și cele mai exigente preferințe.

Mai mult, cei prezenți vor putea alege deja dintre ofertele super-earlybooking pentru vacanţa de vară din 2015, și vor putea participa la tombolele ce vor avea loc pe perioada târgului.

Evenimentul se va desfășura în zona de food court a centrului comercial.

Mai multe informații despre programul evenimentului se găsesc pe www.touristica.ro.

Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea Immofinanz Center Management România SRL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org