EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Ţiganii care au bătut un tânăr în Piaţa Mărăşti din Cluj-Napoca scapă de închisoare. Vezi de ce!

De News Cluj
In Justiţie
22 iulie 2014
0 Comentarii
Boby Varga în stânga şi Boby Marian în dreapta

Boby Varga în stânga şi Robert Varga  în dreapta

Răsturnare de situaţie în cazul tânărului de 20 de ani, din Huedin, căruia i-a fost rupt maxilarul în Piaţa Mărăşti din Cluj-Napoca. Tânărul care a suferit o fractură de maxilar în bătaia primite de la fraţii de etnie romă, din Bistriţa Năsăud, şi-a retras plângerea. În ciuda faptului că tatăl său a murit când a aflat că a fost bătut de ţigani, clujeanul s-a împăcat cu bătăuşii.

În urma gestului de a-şi retrage plângerea, judecătorii clujeni au fost nevoiţi să-i elibereze pe cei doi ţigani care fuseseră arestaţi preventiv la finalul lunii iunie. În bătaia din Piaţa Mărăşti, tânărul care a încercat să le atragă atenţia ţiganilor că nu pot parca în staţia de autobuz a suferit o dublă fractură de mandibulă. La aflarea veştii că fiul său a fost snopit în bătaie de ţigani, tatăl clujeanului s-a stins din viaţă.

”În temeiul art. 207 alin. 1 CPP raportat la art. 242 alin. 2 CPP şi art. 211 CPP înlocuieşte măsura arestării preventive luată prin încheierea penală nr. 39/C/A/25.06.2014 a Judecatoriei Cluj-Napoca faţă de inculpatii : – VARGA BOBY MARIAN, şi VARGA ROBERT CĂLIN ambii deţinuti în prezent în IPJ Cluj, cu măsura preventivă a controlului judiciar. În temeiul art. 215 alin. 1 CPP pe durata măsurii controlului judiciar, inculpatii VARGA BOBY MARIAN si VARGA ROBERT CALIN sunt obligati să respecte următoarele obligaţii:

1.să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat;

2. să informeze de îndată organul judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza cu privire la schimbarea locuinţei;

3. să se prezinte la Poliţia comunei Nimigea , jud. Bistrita-Nasaud , organul de poliţie desemnat cu supravegherea de organul judiciar care a dispus măsura, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie sau ori de câte ori este chemat.

În temeiul art. 215 alin. 2 lit. a CPP pe durata măsurii controlului judiciar, inculpatii VARGA BOBY MARIAN si VARGA ROBERT CALIN sunt obligati să nu părăsească teritoriul judetelor Cluj si Bistrita Nasaud , decât cu încuviinţarea prealabilă a organului judiciar care a dispus măsura preventivă.

În temeiul art. 215 alin. 3 CPP atrage atenţia inculpatilor VARGA BOBY MARIAN si VARGA ROBERT CALIN că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a obligaţiilor care îi revin, se va lua faţă de acesta măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive”, potrivit Judecătoriei Cluj-Napoca.

Fraţii Varga, cei care l-au snopit pe clujean în bătaie, vor fi cercetaţi în continuare pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Vezi mai jos cursul povestii!

Doi tineri au fost reţinuţi de poliţişti pentru că au snopit în bătaie un băiat, în Mărăşti

Tatăl tânărului BĂTUT în Piaţa Mărăşti de ŢIGANI a murit din cauza ŞOCULUI suferit

Ţiganii care l-au snopit în bătaie pe un student din CLUJ au fost ARESTAŢI! Unul dintre ei are un trecut DUBIOS

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org