EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

TUN la spălătoria auto de la Iulius Mall. O falsă proprietară a fugit cu un Audi A4

De
In Actual
12 aprilie 2014
0 Comentarii

POLITIAUn tun de zile mari a  fost dat sâmbătă după masă la spălătoria auto de la Iulius Mall. Un bărbat ce şi-a lăsat autoturismul la spălat nu l-a mai găsit la întoarcere. Acesta a aflat că soţia lui ar fi luat maşina după ce a achitat 25 de lei pentru serivicii.

În realitate nu soţia a luat maşina de la spălătorie ci o hoaţă care s-a dat drept soţia şoferului ce îşi lăsase autoturismul la curăţat.

Nimeni nu înţelege cum angajaţii de la spălătorie au dat cheia maşinii altui aşa zis proprietar.

Potrivit angajaţilor spălătoriei, aceştia ar fi cerut femeii bonul de prestări servicii emis înainte de intrarea autovehiculului la spălătorie, dar aceasta a spus că e la soţul ei care o aşteaptă la o altă intrare cu cumpărăturile.

A fost suficient să spună femeia atât pentru a-i convinge pe angajaţii spălătoriei să-i dea cheile de la maşină.

„Sâmbătă, în jurul orei 19.30, un bărbat ne-a sesizat reclamând că i-a fost sustrasă maşina dintr-o spălătorie auto situată în parcarea unui centru comercial din Cluj Napoca. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au aflat că o femeie de aproximativ 3o de ani s-ar fi prezentat angajaţilor spălătoriei ca fiind soţia proprietarului. Poliţiştii au dat în consemn autoturismul. Cei care pot da informaţii despre autoturismul cu numărul de înmatriculare CJ 84 CEN, sunt rugaţi să contacteze Poliţia prin 112”, a declarat pentru NewsCluj.ro Simona Virci, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj.

Poliţiştii au organizat filtre în tot oraşul dar şi la ieşirile şi intrările în judeţ.

Citeste si …Şoferiţa care a furat maşina de la spălătoria Iulius Mall a fost prinsă. Vezi ce explicaţii ŞOCANTE a dat PENTRU FAPTA EI !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org