EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

TUPEU DE BEIZADEA – Cu PERMISUL SUSPENDAT, un tânăr hunedorean a fost prins pe Autostrada Transilvania în timp ce gonea cu 204 km/h

De News Cluj
In News
29 aprilie 2014
0 Comentarii

viteza-radarUn tânăr, de 22 de ani, din județul Hunedoara, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea cu 204 km/h pe Autostrada Transilvania.

Polițiștii Biroului de Poliție A3 Transilvania din cadrul I.G.P.R. au depistat un tânăr, de 22 de ani, din Petroșani, județul Hunedoara, în timp ce conducea un autoturism cu o viteză peste limita maximă admisă.

Tânărul a fost înregistrat cu aparatul radar, la km. 12+400, pe sensul de mers Gilău — Turda, conducând cu o viteză de 204 km/h.

Conform legislației în vigoare, acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 765 de lei. Totodată, polițiștii i-au reținut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că tânărul avea permisul de conducere suspendat, întrucât, la sfârșitul săptămânii trecute a fost înregistrat de aparatul radar circulând cu viteza de 136 km/h într-o localitate din județul Gorj. La momentul respectiv, conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 765 de lei, fiindu-i suspendat, totodată, dreptul de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org