EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Un bărbat de 20 de ani, bănuit că a sustras bunuri din trei autoturisme, reținut de polițiști!

De NewsCluj.ro
In News
2 octombrie 2014
0 Comentarii

furt-masina

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au depistat şi reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 20 de ani, bănuit că a sustras bunuri din trei autoturisme, parcate pe raza municipiului Cluj-Napoca.

La data de 1 octombrie a.c., ora 18:30, în urma investigaţiilor desfăşurate, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţiile 2, 3 şi 6, au depistat un tânăr bănuit de furt calificat.

Activitatea a beneficiat de sprijinul de specialitate al poliţiştilor din cadrul Serviciului de Operațiuni Speciale Cluj.

Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit că, în perioada august – septembrie 2014, bărbatul ar fi sustras bunuri din trei autoturisme parcate pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Astfel, în cursul lunii august, ar fi spart, cu o piatră, luneta unui autoturism parcat pe strada Nirajului şi, din portbagaj, ar fi sustras trei cutii cu unelte electrice.

Tot în luna august a.c., prin forţarea portierei stânga-faţă, şi-ar fi însuşit o geantă, cu unelte mecanice, din interiorul unui autoturism, parcat pe strada Bizuşa, din Cluj-Napoca.

De asemenea, în perioada 28 – 29 septembrie a.c., prin desfacerea prelatei unei autoutilitare, parcate pe strada Mărăşeşti, ar fi sustras mai multe unelte electrice.

Prejudiciul total cauzat părţilor vătămate este de peste 13.000 lei, acesta fiind recuperat de poliţişti în cuantum de circa 80%.

Tănărul, din Cluj-Napoca, a fost reţinut pentru 24 de ore de către poliţişti, sub aspectul săvârşirea infracţiunii de „furt calificat”, faptă prevăzută de Codul penal, urmând a fi prezentat Judecătoriei Cluj-Napoca cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org