EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Un clujean este cercetat penal pentru că a luat bani, în interes personal, din propria firmă!

De NewsCluj.ro
In News
18 noiembrie 2014
0 Comentarii

bani

Poliţiştii cerceteză administratorul unei societăţi comerciale, care este suspectat că ar fi folosit în interes personal creditul firmei, cauzând un prejudiciu de peste 100.000 lei.

La data de 17 noiembrie a.c., în urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigare a fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj, s-a dispus continuarea urmăririi penale faţă de administratorul unei societăţi comerciale din Cluj-Napoca.

Din cercetări a reieşit că administratorul, un bărbat de 50 de ani, din Cluj-Napoca, ar fi folosit creditul societăţii în interes personal. În fapt, în decurs de doi ani, acesta ar fi retras peste 100.000 lei, evidenţiind în contabilitatea firmei diminuări eronate ale stocului de mărfuri, pentru care nu a putut prezenta niciun document justificativ. De asemenea, ar fi înregistrat în evidenţele contabile cheltuieli nedeductibile pentru diverse materiale consumabile. Prejudiciul total creat este de aproximativ 128.000 lei.

În cauză se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de „folosire cu rea credinţă a creditului de care se bucură societatea într-un scop contrar intereselor acesteia”, faptă prevăzută de Legea 31/1990 privind privind societăţile comerciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org