EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Un tractorist a fost batut la Turda pentru ca nu a participat la greva transportatorilor de astazi

De News Cluj
In Actual
9 decembrie 2013
0 Comentarii

Un barbat a fost batut cu brutalitate de tiristi iar autotractorul i-a fost vandalizat cu pietre pentru simplu motiv ca a refuzat sa participe la greva transportatorilor. Greva transportatorilor a avut efecte la vinel national iar soferii au protestat impotriva majoratii accizelor la combustibil. 

 

tractor vandalizat„În data de 09.12.2013, ora 11.25, Secţia 9 Poliţie Rurală Turda a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că, în zona Parcului Logistic, de pe DN 1 E 81, de pe raza comunei Mihai Viteazu, jud. Cluj, persoane necunoscute, au aruncat cu pietre într-un autotractor, provocând spargerea unui far şi a oglinzilor retrovizoare.

Conducătorul auto a oprit autotractorul, după care, aceleaşi persoane au încercat să-l agreseze fizic pe motiv că nu se alătură grevei transportatorilor.
Polițiștii au stabilit că ”respectivul conducător auto conducea autotractorul şi remorca, pe DN 1 E 81, din direcţia Alba spre Cluj-Napoca şi ajungând la o distanţă de circa 150 m, în aval de Parcul Logistic a observat pe partea carosabilă, mai multe persoane care staţionau lângă mai multe autoutilitare pentru transport marfă (TIR-uri), parcate pe marginea drumului.
Acele persoane necunoscute i-au făcut semn conducătorului auto să oprească, iar întrucât acesta nu a oprit autoutilitara, unele dintre persoanele participante la protest au aruncat cu pietre înspre autotractorul său, provocându-i avarii.
În această situaţie conducătorul auto a oprit autotractorul pe marginea drumului, participanţii de grevă solicitându-i să se conformeze şi el acesteia. La refuzul său de a staţiona şi de a participa la greva transportatorilor, persoane necunoscute din cadrul participanţilor la grevă i-au îndoit ştergătoarele de la cabină, iar unul dintre aceştia s-a urcat pe scara laterală a cabinei, l-a prins de geacă încercând să-l tragă jos din cabină, fără a reuşi.
În cauză se efectuează cercetări pentru identificarea suspecţilor şi tragerea la răspundere sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, faptă prevăzută şi pedepsită de art . 217 Cod Penal, prejudiciul cauzat fiind de 1.700 lei.
Conducătorul auto nu a formulat plângere prealabilă pentru lovire sau alte violente”, au precizat reprezentantii IPJ Cluj intr-un comunicat de presa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org