EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Unde plecăm de Valentine’s Day ? Vezi aici cele mai bune oferte !

De News Cluj
In Social
2 februarie 2014
0 Comentarii

Luna februarie este luna în care dragostea pluteşte în aer. Pentru că avem la dispoziţie mai puţin de două săptămâni până pe 14 , agenţiile de turism se întrec, în această perioadă, în oferte de ziua îndrăgostiţilor. La mare căutare sunt destinaţiile din Europa. Pachetele sunt mai ieftine în 2014, spre deosebiere de anul 2013. Preţul unui city break poate varia între 100 si 400 de euro. Pentru cei cu dare de mână şi timp sunt vacanţele exclusiviste.

vacanta_valentine's_dayAm intrat în luna februarie, am intrat în luna îndrăgostiţilor. Paris, Veneţia, Praga şi Viena sunt cele mai populare destinaţii pe care îndrăgostiţii le aleg drept locuri de petrecut vacanţe de Valentine’s Day.Preţurile variază între 150 şi 400 de euro pentru două nopţi şi trei zile, în funcţie de hotelul şi numărul de stele. Vezi AICI oferta pentru destinaţii din Europa.

Sunt şi vacanţe în România, unde un pachet într-o staţiune precum Predeal, Sovata şi Băile Felix costă între 250 de lei şi 500 de lei pentru o persoană, la un hotel de 3-4*. Răsfatul este garantat de hotelieri. Vezi AICI oferta pentru destinaţii interne.
Pentru cei cu dare de mâna şi timp berechet, agenţiile au pachete speciale. Ofertele încep de la 1000 de euro/ persoană şi pot ajunge la câteva mii. Iată 3 exemple de destinaţii exclusiviste. Pentru mai multe informatii accesati pagina www.eximtur.ro.

carton - eximtur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org