EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Bărbat electrocutat în Cornești. Vezi ce s-a întâmplat !

De News Cluj
In Actual
4 aprilie 2014
0 Comentarii

pompieri-SMURD-2014-02-03-14.43.46Un apel la 112 a anunțat în urmă cu puțin, în jurul orei 13:50, că o persoană ar fi fost electrocutată în localitatea clujeană Cornești.

La fața locului se deplasează echipaje medicale, dar și pompierii dejeni. Se pare că în localitate s-a întrerupt furnizarea energiei electrice, scrie Someseanul.ro

ACTUALIZARE: Andrei Biriș, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Avram Iancu” al județului Cluj a confirmat pentru Someșeanul.ro că o persoană a fost electrocutată, iar echipajele de intervenție se află la fața locului.

ACTUALIZARE1:

„Poliţia efectuează verificări în cazul unui accident de muncă petrecut în satul Lujerdiu din comuna Corneşti. Un angajat al unei societăţi de distribuţie a energiei electrice, în timp ce efectua lucrări la schimbarea branşamentului unei locuinţe, s-a electrocutat” ,  a declarat pentru NewsCluj.ro, Daniel Graur, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj.

Dat fiind faptul că este un accident de muncă Inspectoratul Teritorial de Muncă Cluj a început o anchetă pentru a stabili dacă normele de protecţie a muncii au fost respectate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org