EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

FOTO SOCANT – Val de revolte în rândul românilor după tragedia aviatică din Munţii Apuseni

De News Cluj
In Social
22 ianuarie 2014
0 Comentarii

Românii sunt mai revoltaţi ca niciodată pe felul în care au reacţionat autorităţile în găsirea avionului prăbuşit, în Vârful Petreasa din judeţul Cluj. Pilotul Adrian Iovan şi o studentă la medicină au murit aşteptând ca salvatorii să ajungă la ei. După nenumărate piste pe care au fost cautati supravietuitorii şi nu au fost localizaţi, trei pădurari i-au găsit şi au salvat viaţă celorlalţi cinci ocupanţi ai aeronavei.

imageAccidentul aviatic a avut loc luni, la Vârful Petreasa din judeţul Cluj. Avionul de tip BN2 aparţinea Şcolii Naţionale de Aviaţie şi transporta organe pentru Agenţia Naţională de Transplant. Aeronava avea 10 locuri, dintre care care opt pentru pasageri şi două pentru piloţi. Şapte persoane se aflau la bordul aeronavei, dintre care doi piloţi, patru medici şi o studentă la medicină. În urmă accidentului aviatic, Adrian Iovan şi o studentă au încetat din viaţă aşteptând echipele de salvatori care au ajuns la epava aeronavei după 7 ore de la apelul la 112. Aparatul aparţinea Academiei Superioare de Aviaţie şi era pilotat de Adrian Iovan.

Citeste si ….

EXCLUSIV- VIDEO – SOCANT – Primele imagini cu EPAVA si CADARVUL lui Adrian Iovan

Românii nu au rămas indiferenţi de modul în care autorităţile şi-au făcut treaba. Ancuţa Cârcu scrie pe pagină ei de facebook că salvarea oamenilor ar fi venit mult mai repede dacă în avionul prăbuşit s-ar fi aflat politicieni.

 
ancuta_carcu„Ca om simplu mă întreb: dacă se întâmpla ca în acel avion, mic sau mare, să fi fost una dintre următoarele persoane: un fost comunist din clasa actuală a politicii – deoarece sunt peste 60% dintre cei care ne conduc – doamna Udrea cu tot cu genţile de aur, sau, nu în ultimul rând, EBA – se proceda la fel? Ce s-ar fi întâmplat cu acei medici dacă presupunem că, printre ei, s-ar fi infiltrat una dintre persoanele pomenite mai sus? Imaginaţi-vă cât de eficient era statul, cât de prompt activau serviciile şi cum dispărea ceaţă! Răspund eu prima: toţi erau găsiţi în maximum 35–40 de minute. Dar, cum statul nu are nevoie de medici chirurgi şi cum nu au avut norocul să fie una dintre persoanele de “bine” pomenite mai sus, e clar că nu au avut nicio şansă”, arata mesajul politicienei pe facebook.

SEMNATI PETITIA DE DEMITERE A SEFULUI ISU ALBA PENTRU INEFICIENTA IN APUSENI

http://www.petitieonline.com/demisia_sefului_isu_alba_dorel_sofica_dupa_esecul_din_apuseni

Corina Delia Gansca, o altă tânăra se arată revoltată de modul în care s-a acţionat în cazul avionului prăbuşit şi se întreabă retoric; ” Câţi oameni trebuie să mai moară din nepăsare ?” Ca mesajul Corinei, mii de mesaje de revolta au invadat internetul.

 
corina_delia_gansca„Anul 2014, România, o ţară plină de incompetenţi sau de oameni neapasatori, nu vom şti care este adevărată cauza prostia sau nepăsarea, probabil amândouă … O ţară în care să mori e cel mai uşor, pentru că nimănui nu-i pasă, o ţară în care ne pretuim oamenii valoroşi abia atunci când nu mai sunt, o ţară unde moartea unui om e un mod de a face bani (scriind aberaţii şi minciuni) şi totuşi oare până când vom inchide ochii la tot ce se întâmplă? Câţi oameni trebuie să mai moară din nepăsare? E dureros pentru că în acel avion putea fi oricine, e dureros că supravieţuieşti unui asemenea accident dar mori de frig, de durere şi nepăsare… Iar din păcate celor care ar trebui să le pese încă nu le pasă şi cel mai dureros e că oricând acea nenorocire s-ar putea repeta şi nimeni nu ia nici o măsură decât demisia unora dar care din păcate nu a salvat şi nu salvează vieţi!”, a scris Corina Delia Gansca, pe facebook.

NEWS CLUJ va invita sa semnati petitia…

„Demisia tuturor celor responsabili de tragedia din Muntii Apuseni”

CLICK PE LINK-UL DE MAI JOS PENTRU A SEMNA !

http://www.petitieonline.com/demisia_tuturor_celor_responsabili_de_tragedia_din_muntii_apuseni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org