EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

VESTE BUNĂ – Se reiau lucrările la AUTOSTRADA TRANSILVANIA!

De News Cluj
In Politic
28 aprilie 2014
0 Comentarii

autostrada_transilvaniaProiectul „România Puternică” susținut de premierul Victor Ponta crește în fiecare zi. Reluarea lucrărilor la Autostrada Transilvania se înscrie în acest proiect, de modernizare a României.

În data de 7 aprilie a fost emis ordinul de începere a lucrărilor pentru secțiunea Gilău-Nădășelu, acesta completând recentele anunțuri privind demararea proiectelor de infrastructură din Transilvania.

„Premierul Victor Ponta demonstrează încă odată că dezvoltarea infrastructurii din Transilvania și Cluj sunt priorități guvernamentale, după ce CNADNR a primit undă verde pentru proiectarea și construcția Autostrăzii Transilvania, Sector 3A, Cluj Vest (Gilău) – Mihăiești, km 0+000 – km 25+500, tronson 3A1, km 0+000 – km 8+700.

Această investiție, în valoare de 258 milioane lei, continuă seria veștilor bune din această primăvară: tronsonul Suplacu de Barcău – Borș intră în linie dreaptă după ce au fost cuprinși în bugetul de venituri și cheltuieli ai Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale 256,5 milioane de lei pentru construirea lui iar autostrada Turda – Sebeș a intrat într-o nouă etapă, după ce s-au semnat contractele cu constructorii pentru tronsoanele 3 și 4, investiția finală fiind de peste 2,48 miliarde lei” a declarat dl. Remus Lăpușan, președintele PSD Cluj.

Durata de realizare a proiectului tehnic este de 6 luni și durata de execuție a lucrărilor de 18 luni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org