EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

VIDEO – Bărbaţii care au furat o maşină din Mănăştur, cu gândul să o vândă în Satu Mare, au fost arestaţi

De News Cluj
In Justiţie
15 mai 2014
1 Comentariu

perchezitii_diicotPoliţiştii clujeni au reţinut pentru 24 de ore doi bărbaţi de 24, respectiv 27 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat”. Aceştia au fost ulterior arestaţi preventiv pentru 30 de zile.
În fapt, în noaptea de 13/14 aprilie a.c., doi bărbaţi în vârstă de 24, respectiv 27 de ani, din localităţile Mihai Viteazu şi Cluj-Napoca, judeţul Cluj, ar fi sustras un autoturism care se afla parcat pe strada Agricultorilor din municipiul Cluj-Napoca.

Poliţiştii clujeni au recuperat autoturismul sustras şi au identificat persoanele implicate, efectuând cercetări faţă de cei doi bărbaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat”, faptă prevăzută de Codul penal.

Vezi VIDEO  si cum au actionat barbatii VIDEO – Au furat o maşină din Cluj cu gândul de a o vinde în Satu Mare! Doi bărbaţi sunt cercetaţi de poliţişti pentru furt

Totodată, în cauză se efectuează cercetări şi faţă de persoanele care au sprijinit activitatea celor doi, respectiv faţă de patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 30 şi 50 de ani din judeţele Cluj şi Satu-Mare, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „tăinuire”, faptă prevăzută de Codul penal.
În continuarea cercetărilor, la data de 13 mai a.c., ora 23:50, poliţiştii clujeni i-au reţinut pentru 24 de ore pe cei doi bărbaţi de 24 şi 27 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiuni de „furt calificat”.
La data de 14 mai a.c., cei doi bărbaţi de 24 şi 27 de ani au fost prezentaţi instanţei competente care a eliberat, pe numele celor doi, mandat de arestare preventivă pentru 30 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org