EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

VIDEO – Bătălia PRIMĂRIILOR”: Primarul din Mociu a băgat în spital un angajat al Primăriei din Palatca

De News Cluj
In Actual
9 martie 2014
0 Comentarii

Femeile de la Primăriile de pe Câmpia Transilvaniei au avut o surpriză deosebită, cu ocazia zilei de 8 martie, la petrecerea organizată în avans, la restaurantul primarului Romulus Mârza, din comuna clujeană Ţaga. Inginerul topograf Eugen Serdenciuc, angajat al Primăriei din Palatca a fost lovit cu sălbăticie, adus în stare de inconştienţă şi resuscitat, în urma unui conflict spontan cu primarul Horvath Marton, din comuna Mociu.

Eugen-Serdenciuc-PRIMARIA PALATCAPotrivit martorilor, după o stare tensionată mai veche între Serdenciuc şi Marton, inginerul i-ar fi adresat îndemnul de a demisiona din funcţie, fapt care l-ar fi iritat la culme pe primar. Profitând de ieşirea din restaurant a inginerului, s-ar fi deplasat afară, în urmărirea sa, primarul Marton şi viceprimarul Valentin Bercheşan din comuna Mociu, relateaza InfoApahida.ro

Cei care au ieşit afară după câteva minute, l-au descoperit pe Serdenciuc inconştient la pământ, plin de sânge pe faţă, iar un poliţist îi făcea masaj cardiac. Cu toate că era evident faptul că persoana era într-o stare gravă, ambulanţa solicitată iniţial a fost întoarsă de pe drum. Victima se află acum la spital, într-o stare gravă, cu traumatisme craniace.

Suspectul principal, primarul Horvath Marton ne-a declarat că nu ştie ce s-a întâmplat după ieşirea inginerului din restaurant, dar că într-adevăr victima i-ar fi adresat anumite cuvinte nepotrivite, pe care nu le-ar fi luat în seamă. Horvath susţine că inginerul avusese un incident cu partenerii de la masă, respectiv cu primarul din Palatca.

Gazda spectacolului, primarul Romulus Mârza din comuna Ţaga ne-a declarat că nu ştie ce s-a întâmplat afară şi că victima şi-a revenit după incident, nemaifiind necesară intervenţia medicilor.

Inginerul Eugen Serdenciucne-a declarat de pe patul de spital, că agresorul este primarul Horvath Marton, care secondat de vicele Bercheşan, a ieşit după el din restaurant, unde l-a lovit în mod repetat, ca represalii pentru că i-a cerut demisia, în timp ce se afla la microfon.

“După ce m-a lovit prima dată, m-am ridicat. După a doua lovitură nu mai ştiu ce s-a întâmplat. Îmi amintesc că m-au dus colegii acasă. Toată noaptea am vomitat şi am avut ameţeli. Dimineaţă m-am dus la urgenţă şi am fsot internat imediat”, ne-a relatat Serdenciuc, potrivit sursei citate.

Victima îşi mai aminteşte că în timpul discursul primarului Horvath, i-a cerut cu voce tare demisia.”Eram revoltat pentru faptul că deşi a fost dovedit ca turnător, este în continuare în funcţie. Din cauza sa am plecat de la Mociu”, ne-a justificat Serdenciuc motivul pentru care l-a iritat pe Horvath.

S-a decis că va face plângere pentru tentativă de omor, după ce a fost lovit cu brutalitate de agresor. “A venit afară şi m-a întrebat de ce am strigat şi i-am arătat semne obscene, apoi m-a lovit”, mai spune rănitul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org