EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

VIDEO – Ce au prezis meteorologii s-a adeverit. Potopul s-a dezlănţuit la Cluj Napoca!

De News Cluj
In Mediu
30 mai 2014
0 Comentarii

PLOAIE CLUJ NAPOCATot ce au prezis meteorologii s-a adeverit. Specialiştii de la Administraţia Naţională de Meteorologie au emis un cod galben de ploi şi vijelii pentru 36 de judeţe, printre care şi Clujul. Vineri la prânz, potopul s-a dezlănţuit la Cluj Napoca. Veştile rele nu se opresc aici.

Vreme rea în Cluj Napoca! Mai multe străzi au fost inundate, iar în anumite zone ale oraşului vijeliile şi-au făcut simţită prezenţa pentru scurte durate de timp. Potrivit specialistilor vântul a suflat cu peste 50 de km/h. Vreme urâtă este aşteptată şi în primele zile ale săptămânii viitoare.

Meteorologii de la Administraţia Naţională de Meteorologie spun că temperaturile vor scădea drastic începând de sâmbătă. Precipitaţiile vor continua până marţi când vremea începe să se încălzească.

În centrul oraşului, din cauza canalizării, o porţiune dintr-o stradă a fost inundată complet. Apa adunată pe carosabil ajungea la nivelul praglului de la autoturisme.

Potrivit cititorului NewsCluj.ro, care ne-a trimis materialul video, vijelia a durat mai putin de 3 minute.

Daca ati surprins un fenomen in imagini foto – video si doriti sa-l vada o tara intreaga, asteptam sa ne trimiteti materialul la adresa de e-mail [email protected]

Imagini amator!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org