EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

VIDEO – ARDE GRUIA ! Fanii lui „U” au ocupat centrul oraşului! Ei vor să evite incidentele de anul trecut la derbiul cu CFR

De News Cluj
In Sport
24 martie 2014
0 Comentarii

u_cluj_napocaDin motive de securitate, traseul suporterilor s-a schimbat. Fanii, păziţi de câteva efective de jandarmi, au plecat înspre Teatrul Naţional. Pe traseu, s-au mai alăturat câteva brigăzi, acum sunt în jur de 1500 suporteri alb-negri.

Fanii Universităţii Cluj s-au adunat din nou în centrul oraşului, pe bulevardul Eroilor, o acţiune devenită tradiţională înainte de marele Derby cu rivala CFR. Ei au ocupat paşnic terasele de pe pietonală, pentru a-şi face „plinul” cu câteva beri. Aproximativ 1000 de fani se vor încolona înspre cartierul Gruia, scrie StirideSport.ro

Fanii alb-negri se aşteaptă să fie controlaţi la sânge, la fel ca anul trecut, când au fost blocaţi la intrare, mulţi dintre ei reuşind să pătrundă la meci doar pe finalul primei reprize. Pentru a evita această situaţie, ei vor ajunge la stadion cu două ore înaintea partidei.

Veste proastă pentru spectatorii din Gruia: s-a anunţat cod galben de vijelii până mâine dimineaţă, ceea ce înseamnă că vremea nu va fi nici pe departe perfectă pentru fotbal.

Click pe link pentru video !

http://distilleryvesper4-12.ak.instagram.com/71cf8908b37111e39ffd12d3b86a71d4_101.mp4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org