EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

VIDEO – Focuri de armă și urmăriri la graniță pentru prinderea contrabandiștilor

De News Cluj
In Actual
26 martie 2014
0 Comentarii

contrabanda-tigari-sighetu-marmatieiAproximativ 14.500 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, in valoare de peste 129.000 lei, pe care mai multe persoane au incercat sa le introduca in tara pentru a le comercializa pe piata neagra de desfacere, au fost confiscate de oamenii legii.

lLa nivelul Sectorului Politiei de Frontiera Sarasau, judetul Maramures, s-a declansat luni, 24 martie, o actiune pe linia combaterii contrabandei cu tigari, in cooperare cu lucratori din cadrul S.P.F. Negresti Oas.

Politistii de frontiera au observat seara mai multe persoane care se deplasau, de la linia de frontiera spre interior, pe directia localitatii Piatra, jud. Maramures, transportand in spate colete voluminoase.

Persoanele in cauza au incarcat coletele intr-un autoturism de teren aflat in zona impadurita, in apropiere de D.N. 19, moment in care un echipaj al politiei de frontiera a intervenit pentru retinerea acestora.

Politistii de frontiera au procedat la interceptarea si somarea prin voce a celor in cauza, insa acestia au fugit, dispersandu-se pe mai multe directii ……. citeste mai departe pe  Someseanul.ro
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=KJPG7AHmoMY?feature=player_embedded]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org