EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

VIDEO – HALUCINANT ! Cu burta la gură o femeie din Turda se prostituează

De
In News
8 aprilie 2014
2 Comentarii

Prostituata gravida Turda (1)De imagini incredibile au parte şoferii care călătoresc între Turda şi Câmpia Turzii. O tânăra însărcinată stă pe centura dintre cele două oraşe şi nu ezită să se prostitueze cu oricine. Pentru 30 de lei prostituata este dispusă să facă orice, insă nu departe de parcarea în care stă expusă în faţa şoferilor amatori de femei uşoare.

„Bună ziua, doriţi ceva?”, aşa îşi întâmpină femeia clienţii. E conştientă că unii dintre bărbaţi, amatori de prostituate, sunt dispuşi să ofere mai mult pentru că se poartă frumos cu ei.

Deşi neagă că este însărcinată, burta o dă de gol pe prostituată. Cu toate acestea nu pare să ducă lipsa de clienţi, în imagini observându-se cum femeia tocmai l-a servit pe unul dintre ei.

Locul în care prostituatele prestează este lângă parcarea în care stau să le vadă şoferii, iar când unul dintre posibilii clienţi se arată interesat de serviciile lor aceastea insistă.

Îi spunem femeii că doar am întrebat de curiozitate cum sunt tarifele, iar aceasta ne răspunde după ce îi spunem că ne grăbim, dar ne vom întoarce.

Întrebată dacă este însărcinată aceasta neagă însă, spune un lucru; are şi un copil de 5 luni acasă, pe lângă cel pe care îl aşteaptă.

În imagini se vede cum prostituata insistă cu serviciile şi ne promite că după 5 minute petrecute în boscheţii de lângă parcare suntem revigoraţi total.

Un medic ginecolog contactat de NewsCluj.ro a declarat că femeia este însărcinată în aproximativ patru luni, la prima vedere.

 

https://www.youtube.com/watch?v=d2GhPIZ-ttg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org