EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

VIDEO – HALUCINANT! S-au dus la MORGĂ să ridice cadavrul, dar au încremenit. America, în stare de ȘOC!

De
In Internaţional
7 aprilie 2014
0 Comentarii

FEMEIE_MOARTA_AMERICAFEMEIE_MOARTA_AMERICAFEMEIE_MOARTA_AMERICACazul Mariei de Jesus Arroyo, în vârstă de 80 de ani, a șocat America. Familia femeii susține că aceasta era încă în viață în momentul în care a fost dusă la morga unui spital din Los Angeles, după ce suferise un atac de cord, potrivit Business Insider.

Familia Mariei a dat în judecată spitalul din Los Angeles, după ce un medic anatomo-patalog a spus că există dovezi care sugerează ca bătrâna a încercat să iasă din sacul pentru cadavre în care fusese pusă, scrie jurnalul.ro

Centru medical „White Memoral” au declarat-o moartă pe Arroyo în 2010, după ce fusese transportată la spital în urma unui atac de cord. Medicii nu au putut s-o readucă la viață, bătrâna fiind declarată decedată și pusă într-un sac pentru cadavre, apoi dusă la morga spitalului și bagată într-un frigider.

În momentul în care angajații de la morgă au vrut să ia cadavrul femeii, aceștia au găsit-o cu fața în jos, sacul era pe jumătate deschis, avea nasul spart și multiple răni faciale. Maria de Jesus Arroyo era pur și simplu desfigurată, angajații neputând să mascheze rănile. Familia femeii susține că Maria nu avea acele răni înainte să fie dusă la morgă așa că au dat spitalul în judecată.

Judecătorul de la o instanță inferioară a respins procesul introdus în mai 2012, însa o instanță de apel a hotărât săptămâna aceasta că procesul poate continua.

Spitalul White Memorial din Los Angeles neaga acuzațiile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org