EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

VIDEO – Hoţii de fier vechi distrug Autostrada Transilvania! Ce au furat de data asta

De News Cluj
In News
19 iulie 2014
0 Comentarii

autostradaPoliţiştii clujeni au depistat structuri metalice susceptibile a proveni de la Autostrada Transilvania, în urma unor percheziţii efectuate la persoane bănuite de furt din locuinţă.

În baza mandatului de percheziţie emis de către Judecătoria Turda, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au percheziţionat domiciliile a trei persoane, bănuite de furt din locuinţă.

Potrivit probatoriului administrat în cauză, existau suspiciuni că la cele trei adrese din municipiul Turda se află bunurile sustrase de la un bărbat din Câmpia Turzii, în cursul lunii aprilie 2014.

În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii au depistat bunuri sustrase de la partea vătămată, respectiv o moară pentru cereale şi mai multe unelte electrice. Totodată, au fost identificate structuri metalice susceptibile a proveni de la Autostrada Transilvania, precum şi plasă din sârma cu înveliş verde, topită în mare parte, prin ardere.

Faţă de cele trei persoane implicate, poliţiştii continuă cercetările pentru comiterea infracţiunii de „furt calificat”, faptă prevăzută de Codul penal, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org