EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

VIDEO – NASA a întrerupt transmisia live, după ce un OZN a apărut în preajma Staţiei Spaţiale Internaţionale

De NewsCluj.ro
In Internaţional
16 septembrie 2014
0 Comentarii

nasa-ufo

NASA şi-a întrerupt transmisia live după ce un OZN şi-a făcut apariţia lână Staţia Spaţială Internaţională. Bizara apariţia a putut fi observată foarte clar de cei care priveau atunci imaginile transmise de camerele de luat vederi.

Potrivit UFO Sightings Hotspot, obiectul care a atras atenţia vânătorilor de OZN-uri, care urmăresc constat transmisiile de pe ISS, a fost văzut în transmisia live din 12 septembrie 2014. Surprinzător, sau poate nu, transmisia s-a întrerupt imediat ce o sferă s-a iţit în faţa camerei.

De altfel tocmai pentru că nu este prima dată când a fost văzut un obiect neidentificat în preajma Staţiei Spaţiale Internaţionale, transmisiile live de pe ISS sunt extrem de urmărite, iar astfel de apariţii nu trec neobservate, fiind intens comentate de internauţi.

În plus, faptul că NASA nu a făcut nici un comentariu încă, în privinţa deciziei de a întrerupe transmisia video chiar atunci când OZN-ul şi-a făcut apariţia, alimentează speculaţiile potrivit cărora agenţia spaţială americană ascunde informaţiile legate de extratereştrii.

Sursa: EVZ.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org