EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

VIDEO – Norica Nicolai, mai aproape de oameni. La Dej, europarlamentarul s-a plimbat prin oraş şi a ascultat problemele cetăţenilor

De News Cluj
In Politic
17 mai 2014
0 Comentarii

Norica-NicolaiNorica Nicolai a început şi aproape a terminat un alt tip de campanie electorală. Candidatul Partidului Naţional Liberal la alegerile europarlamentare din 25 mai, a preferat să stea de vorbă cu oamenii decât să le dea pungi cu alimente, aşa cum procedează alţi candidaţi. Nicolai a primit flori de la dejeni.

Prezentă la Dej, sâmbătă, Norica Nicolai nu a stat prea mult timp la sediul partidului. Aceasta a ieşit la o plimbare prin oraş, unde a stat de vorbă cu cetăţenii de la care speră să primească un vot la alegerile europarlamentare din 25 mai.

„Am încercat să dovedim că suntem mai aproape de cetățenii orașului, că le putem asculta păsurile, că putem discuta cu ei la modul direct și nu prin intermediul discursurilor politice, al mesajelor transmise la radio, televiziune sau presa scrisă ori cea online. Am vrut și vrem în continuare să le fim alături celor pe care îi chemăm la vot în 25 mai. De aceea, doamna Norica Nicolai și invitații noștri de azi, cu organizația locală a PNL Dej, am luat cu toții la pas orașul, pentru a intra în contact direct cu cetățenii”, a declarat pentru Someșeanul.ro viceprimarul Dejului, Aurelian Mureșan, potrivit Someseanul.ro

Timp de mai bine de trei ore, liberalii s-au plimbat pe străzile orașului, cu precădere în zona comercială de pe Dealul Florilor, au stat de vorbă cu alegătorii, le-au ascultat grijile și nemulțumirile și au împărțit materiale electorale. Mesajul principal a fost acela ca dejenii să meargă în 25 mai la vot, să-și exprime opțiunea electorală indiferent de culoarea politică.

Printre discuții cu alegătorii, Norica Nicolai a gustat și cumpărat fructe de la comercianții din Dej, dar și un buchet de flori, pe care l-a dăruit apoi unei doamne ce vindea lapte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org