EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

VIDEO – Poliţiştii clujeni le-au „amendat” pe şoferiţe, în trafic, cu pupături trandafiri, frezii şi mărţişoare de 1 martie

De News Cluj
In Actual
1 martie 2014
0 Comentarii

La data de 1 martie, poliţiştii rutieri din judeţul Cluj au ieşit în trafic la „amendat” doamne şi domnişoare cu ocazia zilei mărţişorului. În fiecare municipiu şi în oraşul Huedin participantele la trafic au avut surpriza de a fi „trase pe dreapta” de poliţişti, pentru a le oferi flori şi mărţişoare.

politia_rutiera_clujEste cea de-a 16 a primăvară în care poliţiştii clujeni marchează începutul primăverii prin astfel de acţiuni.

Prima activitate din municipiul Cluj-Napoca a început în jurul orei 10.15 şi a fost realizată de Serviciul Rutier în colaborare cu piloţii de raliu din cadrul Napoca Rally Academy, parteneri în activităţile poliţiştilor de educaţie rutieră. Doamnele şi domnişoarele întâlnite în trafic au primit flori şi invitaţii la concursul auto exclusiv feminin „Volanele revin la modă” care va fi organizat în 8 martie, aflat deja la a doua ediţie.

Cea de-a doua activitate a fost organizată de poliţişti în colaborare cu reprezentanţi unei Societăţi de Asigurări din Cluj, în baza unui parteneriat încheiat la nivel naţional. În cadrul acestei activităţi, începând cu ora 11.30, participantele la trafic au fost „amendate” cu câte un mărţişor, vestitor al primăverii.

De fiecare dată mesajul poliţiştilor a fost însoţit de speranţa că mărţişorul oferit să aducă zâmbetul şi o rază de bucurie pe chipul doamnelor si domnişoarelor care primesc acest simbol al primăverii.

http://www.youtube.com/watch?v=nSepm6PnLF8

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org