EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

VIDEO – Râzi cu lacrimi ! Nuntă ţigănească cu ghinioane la metru pătrat

De News Cluj
In Actual
14 februarie 2014
0 Comentarii

Doi tineri care trebuiau să se bucure de cel mai important eveniment din viaţă lor, nunta, au trecut prin momente tragi-comice. Nici una din surprizele pe care apropiaţii s-au gândit le pună la cale nu i-a bucurat pe miri, ba mai mult, pe mireasă au adus-o la un pas de tragedie şi leşin.

nunta3Momentul începe cu intrarea în scenă a miresei. Co o rochie umflată de dantele, mireasa dă să păşească pe covorul, roşu, presărat cu petale de trandafiri, numai că, primul „obstacol” nu o lasă să înainteze. Două artificii plasate prea apropiat una de cealaltă sunt pe punctul de a aprinde rochia miresei. Soţul o scapă de pericol, pune un recipient la pamant şi fericiţi merg mai departe.

Încă speriaţi de moarte cei doi miri înaintează într-un final spre centrul cortului unde se face întâmpinarea. Aici, a două surpriză, a făcut-o din nou, pe mireasă să-i stea inima în loc. Se ascude în spatele proaspătului soţ de frică dopului de la sticlă de şampanie. Ajung şi la momentul pe care ei l-au văzut în filme, băutul licorii cu mâinile încrucişate. În imagini se vede stângăcia proaspăt-căsătoriţilor prin felul în care îşi încrucişează mâinile când beau şampania. Clar că nu au repetat momentul. Spartul paharelor este un nou moment de chiuituri.

Momentul cel mai important al evenimentului a fost când s-a dat startul petrecerii. Să nu mai iasă din cort pentru artificii, un nuntaş, le-a aprins în interior. Gestul a stârnit panică în rândul mesenilor, fiecare urlând şi ascunzându-se pe unde au putut de frică bulinelor colorate ce zburau prin toată încaperea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org