EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

EXCLUSIV – Locuinţă din Mărăşti, jefuită de două ori într-o săptămână! Hoţii nu au lăsat urme, poliţiştii îi caută

De News Cluj
In Actual
3 septembrie 2014
0 Comentarii

locuinta.jefuitaO bandă de hoţi a dat două lovituri, în interval de o săptămână, la aceeaşi locuinţă. Jaful de pe strada Henri Barbusse, din Cluj-Napoca, părea perfect la o primă vedere. Cand s-au uitat poliţiştii pe camerele de supraveghere din zonă au văzut şi posibilii suspecţi.

Hoţii ştiau că locatarii nu sunt acasă duminica şi este posibil să fi acţionat la pont. Duminică, hoţii au deschis un geam de termopan şi au intrat în locuinţa de pe strada Henri Barbusse. Nu au lăsat nicio zgârietură pe geam, dar nici urme, potrivit unor surse din anchetă.
Hoţii au plecat din casa oamenilor cu suma de 2.800 de lei.

Cu o săptămână inainte, tot duminica, aceeaşi hoţi au mai dat o lovitură la aceeaşi locuinţă. Proprietarii erau plecaţi la Băile Cojocna. Atunci, jefuitorii au furat suma de 1.700 de lei.

Proprietarii casei prădate de hoţi cred ca au fost filaţi. Oamenii legii au vizionat imaginile unei camere de supraveghere din zonă şi au constatat că două tinere se tot plimbau prin faţa locuinţei jefuite. Ulterior, în imagini apar doi bărbaţi de etnie rromă.

Oamenii legii cred că fetele erau cele care filau zona, iar bărbaţii sunt cei care au dat lovitura.
Ambele spargeri au avut loc până la ora prânzului şi s-a pătruns în locuinţă prin aceeaşi metodă

Până la acest moment nu au fost identificaţi suspecţii.

carmen-jucan-politia-cluj„În data de 31 august, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 au fost sesizaţi cu privire la faptul că persoane necunoscute au întrat intr-o locuinţă de pe strada Henri Barbusse din Cluj-Napoca. Partea vătămată reclamă faptul că din imobil a fost sustrasă suma de 4.500 de lei. Poliţiştii fac verificări pentru identificarea persoanelor implicate”, a declarat pentru NewsCluj.ro Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org