EUCOOKIELAW_BANNER_TITLE

Zeci de maşini vandalizate în cartierul clujean Mănăştur

De News Cluj
In Actual
8 februarie 2014
0 Comentarii

Zeci de persoane s-au trezit în această dimineaţă si au avut un şoc când şi-au văzut maşinile vandalizate. Peste noapte, persoane necunoscute au tăiat sau spart anvelopele mai multor autototurisme. Cartierul Mănăştur este cel mai aglomerat cartier al oraşului iar găsirea unui loc de parcare este, de multe ori, o misiune imposibilă.

masini_mehedintiLiniştea pe strada Mehedinţi, cea mai aglomerată din punct de vedere al locatarilor, aproximativ 10.000, a fost tulburată în această dimineaţă. Mai mulţi şoferi au rămas stupefiaţi când şi-au găsit cauciucurile tăiate, chiar in parcarile proprii. Bătaia pe locurile de parcare de pe această stradă este pe viaţă şi pe moarte.

Odată ce se lasă seara, pe strada Mehedinţi se circulă doar pe un sens, unul fiind ocupat de maşini parcate. Autoturismele sunt lăsate la intrările în parcuri, pe trotuare şi dublate de un rând pe partea carosabilă a unui sens de mers.

„Am luat cauciucurile de 3 săptămâni şi nu am circulat mult cu ele. 11 milioane m-au costat anvelopele. Mai mult de şapte împunsături aveam într-o roată. Aici la bloc sunt vreo 14 afectate dar am auzit că mai sunt şi mai sus”, a declarat Eusebiu Moşuţ, locatar al blocului D14 al străzii Mehedinţi.

„În jurul orei 07:00, în data de 08.02.2014, poliţia a fost sesizată de faptul că pe raza unui cartier din Cluj Napoca, mai multe autoturisme prezintă înţepături la nivelul anvelopelor. Poliţiştii s-au deplasat la faţă locului şi au constatat că cele sesizate se confirmă. Mai multe autoturisme prezintă urme de înţepături la nivelul anvelopelor, acesta fiind produse în timpul nopţii cu un obiect ascuţit, tăietor. Colegii mei au deja un cerc de suspecţi şi în cauză se efectuează cercetări pentru infracţiunea de ” Distrugere”, faptă prevăzută şi pedepsită de art.251 din NCCP.” a declarat Carmen Jucan, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ziare ziare.org